Další Řepkovská hysterie

Jak dopadlo poslední kolo fotbalové ligy? Slavie si odložila oslavy titulu, to je tak maximum, co víme. Veškeré výsledky přebila zpráva o tom, že se Tomáš Řepka popral na mládežnickém fotbalovém utkání. Proč nás tohle zajímá víc?

TN.cz Řepka se rval, jeho žena rasisticky nadávala malému fotbalistovi.
iHNed.cz Řepka předvedl další blikanec, popral se na turnaji žáků
Deniksport.cz Řepka zase řádil. Došlo na pěsti!
iDnes.cz Sparťanský fotbalista Řepka se porval kvůli synovi

To je výběr titulků ohledně události, o které jako první informoval server TN.cz. Tam byla tato zpráva dlouho na TOP místě na hlavní straně, redakci to asi opravdu zaujalo.
iHNed.cz píše, že to byl další Řepkův blikanec. Řekněme si sami - je blikanec, když se zastanete své rodiny? V jakékoliv chvíli, ať se děje cokoliv. Zachoval by se některý jiný otec jinak? Vždyť svých dětí se proti napadení ze strany paní Řepkové zastali i jablonečtí rodiče.
Vrcholem novinářské hysterie je titulek z Deníku Sport, který by se spíše hodil do sesterského Blesku. Zúčastnění popisují celou událost ve smyslu, že se Řepka z jedním z rodičů chytil, zakopli a chvíli se váleli po zemi. "Rozhodně tam nebyli žádné velké pěstní souboje, spíše se jen váleli po zemi," řekl už pro TN.cz trenér jabloneckých žáčků.

Spíše než samotný incident mě zajímá, proč se to opět tak neskutečně rozmazává? Copak nikdo další by se nezastal své manželky či syna? Jistě, Tomáš Řepka je známá osobnost, skvělý fotbalista, pro mladé kluky asi i vzor. Ale to přeci nic nemění na tom, že se pouze zastal své rodiny.

Těžko si celou událost představit. Osobně si myslím, že paní Řepková svým opravdu nevhodným chováním (tady by se hodilo označení blikanec, pokud opravdu řekla to, co se píše), dostala svého manžela do nezáviděníhodné situace. Ten se díky tomu stal opět lacinou novinářskou obětí, a jak můžeme sledovat, ti si to řádně vychutnávají.


Autor: Tomáš Nykl | pondělí 4.5.2009 9:37 | karma článku: 30,95 | přečteno: 7373x
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4704x
Podnikající student, aktivní člověk, sportovec. Zvědavost je mi vlastní, rád se zajímám o vše kolem sebe.

Seznam rubrik

Oblíbené články