Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

OndrejL

13. 1. 2009 13:06
Florball...

to že se tam sešlo 8 000 účastníků turnaje a pár lidí co se přišlo kouknout na rostleskávačky ještě vůbec neznamená, že florbal nezůstává jedním z nejnudnějších a nejtrapnějších sportů ;-)

0 0
možnosti
TN

tomnykl

10. 1. 2009 23:59
odpoved

Děkuji za Vaše příspěvky. Máte pravdu, zatím jsem jen kritizoval. Ale prosím, dejte mi trochu prostoru. Jako všude, i ve florbale se něco dělá dobře a něco špatně. Na oboje by se mělo upozorňovat. O tom, co se daří, většinou vedení upozorňuje samo. Třeba pokud se Znojmo udrží v extralize, uvidíme krásný příklad toho, že lidi na florbal přilákat dlouhodobě lze! I když prostředí kolem znojemského klubu je velmi specifické a svým způsobem záviděníhodné.

Pokusím se Vám časem vyjít vstříc a sepsat svoje představy, nevím ale jestli to k něčemu bude :-)

0 0
možnosti
ZN

giroskop

12. 1. 2009 12:52
Re: odpoved

Díky Tome, že jste se ozval. Vzhledem ck tomu, ze mi vcera Váš blog nešel natáhnout jsem měl strach, že jsem Vás od psaní odradil. Naopak jsemrád, že tady články jsou. Sám nejsem žádný spisovatel a tak se svoje myšlenky neod¨vážím publikovat. Jen mám pořád pocit, že pozitivní zpráva přinese víc nadšenců než negativní, která odradí tím, že to nestojí za to se tomu a tomu sportu věnovat. Proto se snažím otočit myšlení na hledání toho co a jak se podařilo a tím navnadit i ostatní že to jde. Takže držím palce. A za co hraješ?R^

0 0
možnosti
ZN

giroskop

9. 1. 2009 11:46
Kritika? ukaž vlastní misku !!

Nepatřím ani k organizátorům, ani k CFBU. Kolem florbalu se trochu točím. Co mě však mrzí je to, že autor pouze kritizuje jak jsou ostatní neschopní, jak je tamhle a tamhle málo lidí, jak byl trapný ceremoniál na MS atd. Možná by bylo zajímavé, kdyby napsal článek jak on sám přispěl k tomu, aby to bylo jinak, dle jeho představ a na čem tyto jeho přesevzetí ztroskotali.  Obávám se však, že takovýto článek, nebo reakce ani nevznikne, protože nebude z čeho čerpat. Prostě jen sedí a kritizuje. Takové češství jak známe. Co???

0 0
možnosti
TD

tadeas15

13. 1. 2009 9:52
Re: Kritika? ukaž vlastní misku !!

Co to je za kecy?? Vzdyt nic nekritizuje, ale chvali! A co se tyce ceremonialu na probehlem MS, tak to byla snad jedina kanka na cele akce. A dokonce vim proc! Byl zdlouhavy, nastup dobrovolniku zbytecny, vitezi nebyla venovana patricna pozornost.

0 0
možnosti

CART09

5. 1. 2009 13:02
Liga nebo turnaj

Nějak jsem to nepochopil, tak bylo to ligový utkání, anebo nějaký mládežnický turnaj??

Každopádně souhlasím s příspěvkem o pákistánském kriketu, třeba Amíci chodí v desetitisících na školní fotbal a nikdo se nad tím nepozastavuje... :)

0 0
možnosti
JD

pedr64

5. 1. 2009 12:29
no, a to ještě nevíte

kolik lidí chodí v Pakistánu na kriket

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS